2-Daagse Energetische Hypnose Training

Ontgrendel het onderbewuste van je klanten met de magische sleutel van Hypnose

19 & 20 maart

Hypnose, ik vond het zelf in het begin heel spannend maar na mijn eerste sessie was ik om! Dit wil ik ook kunnen om nog meer impact te kunnen maken bij mijn klanten.

Het is een hele krachtige tool die jou als coach of therapeut kan helpen om het volledige potentieel van jouw klant te ontgrendelen. Hypnose is de sleutel tot het betreden van de diepste lagen van het onderbewustzijn en het creëren van transformatieve doorbraken.

Als coach ben je al bekend met de kracht van het bewuste denken en de impact ervan op de persoonlijke groei van je klant. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een manier is om nog dieper te gaan? Hypnose biedt de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot het onderbewuste, waar diepgewortelde overtuigingen, gewoonte patronen en emotionele blokkades liggen die hun vooruitgang kunnen belemmeren.

Door hypnose toe te passen in je coaching, kan je jouw klanten begeleiden naar een staat van innerlijke transformatie. Je kan hierbij de kracht van suggestie en verbeelding gebruiken, waardoor je klant nieuwe perspectieven kan ontdekken, beperkende overtuigingen kan loslaten en doelen kan bereiken die voorheen onbereikbaar leken.

Deze 2 daagse energetische hypnose training is voor coaches die graag een extra tool bij willen leren om hun klanten beter van dienst te zien.

Voor wie?

Mijn 2 daagse energetische hypnose training, is speciaal voor coaches zoals jij, die hun gereedschapskist willen uitbreiden en een diepere impact willen maken op het leven van je klant. Tijdens de training leer ik je de basistechnieken van hypnose, en hoe je hypnose kan integreren in je coachingsessies.

Hoe zou het zijn als je de magische sleutel in handen hebt, waarmee je deuren opent naar onontdekte mogelijkheden en het potentieel van je klant onthult?

Dit is wat Renee Boelaars zei over de training:

“Wauw, wat is en blijft hypnose toch een magische tool! Ik vind het zo gaaf dat ik deze tool nu ook zelf in mijn toolbox heb en kan inzetten bij mijn klanten.

Ik besloot op mee te doen met het energetisch hypnose weekend omdat ik meerdere keren zelf hypnoses van Sacha heb ervaren. Dit heeft voor mij en mijn business heel veel betekent. Ik heb blokkades los kunnen laten en bepaalde overtuigingen om kunnen turnen.

Als coach wil ik net een stapje verder en dieper kunnen gaan met klanten die dat nodig hebben. Soms heeft een klant bepaalde blokkades die je dmv hypnose super aan kan pakken, waardoor ze nog mooiere en grotere stappen kunnen zetten richting hun droombaan.

Ik kan het trainingsweekend iedereen aanraden! Je leert in korte tijd om de hypnosetool te gebruiken. Doordat Sacha de theorie direct koppelt aan oefeningen die je zelf kan doen, is het een heel praktisch weekend. Het enthousiasme van Sacha, haar kennis en mega toolbox werkt super motiverend en inspirerend.”

Renee Boelaars

Wat gaan we doen?

  • Ik leer je de basistechnieken om iemand in hypnose te brengen
  • Waar moet je tijdens de coaching op letten (signalen) bij je klant of je klant klaar is voor hypnose & wanneer je het beste hypnose kan inzetten
  • Ik deel mijn bekende strand hypnose sessie en deze gaan we ook op elkaar oefenen
  • We gaan leren hoe je energie kan verplaatsen en iemand door middel van hypnose in een andere energie kan zetten. Ook dit gaan we op elkaar oefenen.
  • Ik deel met jullie het verschil tussen online en offline hypnose en hoe je dat het beste (evt voor een groep) ook online kan doen  

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 19 maart & woensdag 20 maart
  • Van 9:00 tot 15:30 uur
  • Katwijk of Noordwijk strand

Vol openheid ging ik de Hypnose training in van Sacha. Niet wetende dat ik zoveel tools zou aangereikt krijgen! Ik kan deze direct toepassen in mijn 1;1 coaching en er mijn eigen draai aan geven. Door het vaak oefenen en sessies te zien en ervaren kom je makkelijk over de “eerste” drempel heen. Vol vertrouwen dat je dit ook zelf kan doen in jouw werk.

Dank Sas voor het delen van jouw kennis!”

Lucie Beck
Mylucie.com

Investering

Je investering is €1.111,- excl. btw.

Hiervoor krijg je 2 geheel verzorgde dagen, incl. lunch, werkboek en nog een energetische tool waar we ook op dag 2 mee gaan spelen ;).
Wil je overnachten in Katwijk dan is dit voor eigen rekening (als ik je daarbij kan helpen, let me know).

“Het was prachtig. Een hele fijne energie, heerlijk veel oefenen en doen, maar ook hele mooie handvaten en tips gelegen

Zo blij dat ik heb meegedaan❤️”

Mirjam Beek
Slow and Grow

Veelgestelde vragen

Kan ik deze technieken ook inzetten voor kinderen?

Jazeker, soms zou ik de protocollen wat aanpassen. Sommige technieken (inducties) zijn beter toepasbaar op kinderen. Die ga ik met je delen

Wat is het verschil tussen hypnotherapie?

Dit is geen officiële hypnose opleiding; dus je klanten zullen het niet kunnen declareren bij de zorgverzekering. Deze 2-daagse kan je het beste doen als je voelt dat het je huidige klanten helpt om verder te komen tijdens jouw coaching.

Kan ik hypnose meteen inzetten bij mijn klanten/groepen?

Jazeker. We gaan, in deze 2-daagse, ook op elkaar oefenen. En je mag mij daarna altijd benaderen met vragen als je vast loopt.  

Samen kunnen we meer impact creëren die verder reikt dan de oppervlakte en het leven van jouw klant voor altijd verandert.

Zie ik je dan?

Als je nog vragen hebt of wil sparren of dit bij je past stuur mij een DM, een email, of plan een afspraak met me in.

Voel jij dat deze tool  geschikt is voor jou?