Alignment Booster Programma

Voor een sterke verbinding met jezelf zodat je kan leven vanuit je intuïtie.

Alignment Booster is een 2 maanden programma voor jou als je voelt dat je vast loopt, je elke dag hard aan het werk bent (voor jezelf of voor een baas) en je niet meer die voldoening voelt, en je te veel in je hoofd zit. Maar ook als je voelt dat er meer is dan het Aardse leven: zoals spirits, gidsen, een zielsmissie, maar er nog niet helemaal aan durft over te geven.

Mijn doel is om jou te helpen om je bewustzijn te vergroten en je te helpen op je zielsmissie, je pad. Door middel van energetische hypnoses, wekelijkse mindset boosters en spirituele bewustwording ga ik je helpen om je blokkades op te ruimen, je eigen frequentie te verhogen en je weer in verbinding te brengen met je onderbuik en je intuïtie. Zodat jij de volgende stappen volledig in vertrouwen kan zetten, zowel privé als zakelijk, op je zielsmissie.

Elk kwartaal start ik dit programma met een groep. De volgende groep start 5 September 2022. Maar je mag ook elke moment in stappen als je op je eigen tempo alle replays wil bekijken.

Herken je dit?

 • Voel jij dat je intuïtie je iets wil zeggen maar durf je niet 100% daarop te vertrouwen en actie op te nemen
 • Je bent dagelijks hard aan het werk (voor jezelf of je baas) maar je voelt niet meer die voldoening. Is dit het wel? Of is DIT het?
 • Heb jij destijds een beslissing gemaakt vanuit je hoofd dat iets of iemand bij je past maar je voelt het nu niet meer.
 • Je vindt persoonlijke en spirituele ontwikkeling belangrijk? Ben je op zoek naar de verbinding met jezelf, maar merk je dat het je niet lukt en blijf je constant in je hoofd zitten?
 • Je hebt op strategisch niveau alles voor elkaar. Je volgt trouw de adviezen en trucjes van je manager of business coach op, maar toch ‘stroomt’ het niet
 • Je weet dat je voor een belangrijke beslissing staat maar durft de stap nog niet te zetten. Privé, je baan opzeggen, of next level in je bedrijf.
 • Je voelt aan elke vezel in je lijf dat het tijd is om dingen te gaan veranderen en om te gooien, maar ‘iets’ houd je tegen.

Only when you intent and actions are in alignment can you create the reality you desire – Steve Maraboli

Stop met leven vanuit je hoofd en verbind jezelf weer met je intuïtie

Ik zie dat veel mensen niet vanuit hun ziel en vanuit hun ware potentie en in alignment hun ‘reis’ maken. Maar wat bedoel ik met in ‘alignment’ zijn?

Dit is hoe ik het zie.

Stel… jij bent niet in alignment dan maak je keuzes vanuit je hoofd (je ego, het poppetje op je schouder, je ratio) en niet vanuit je onderbuikgevoel. Het gevolg hiervan is dat dit niet de keuzes zijn vanuit jouw innerlijke zelf, maar dat deze keuzes vaak beïnvloed zijn door een ander of door je omgeving; denk hieraan je familie, vrienden of klanten.

Voor mij betekent in ‘alignment’ zijn dat je in verbinding bent met: het universum, je hogere zelf, je ziel, een god, bron of hoe je het ook noemen wilt. Dat door je heengaat naar je onderbuik. En vanuit je onderbuik je de beslissingen neemt, zodat jij je vrij en vertrouwd voelt om te leven vanuit wie je écht bent.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je weer in verbinding bent met je intuïtie en je weet hoe je intuïtie met jou communiceert
 • Je met vertrouwen durft te luisteren naar je intuïtie en daar niet meer aan hoeft te twijfelen zodat je sneller en makkelijker beslissingen kan maken
 • Je ook in je money mindset durft te voelen welke stappen je mag nemen (uitgaven die je mag doen) of welk tarief jij waard bent zodat je moeiteloos geld mag ontvangen voor het werk wat je het allerliefst doet
 • Je geen blokkades of belemmerende gedachten meer hebt of die makkelijk aan de kant zet. Zodat je zonder angst de volgende stappen neemt vanuit je intuïtie
 • Je vanuit een hoge frequentie niveau kan leven zodat je de juiste en leukste mensen naar je toe trekt waar je de meeste energie van krijgt

Deze ladies waren jou voor en volgde het Alignment Booster programma

“Toen Sacha mij acht weken geleden vroeg voor haar Alignment Booster voelde ik direct een JA! Al snel sloeg de twijfel toe. Ben ik dit wel waard? Is dit niet veel te duur? Toch besloot ik dit aan de kant te zetten en ‘ja’ te zeggen tegen Sacha’s programma.

Eenmaal begonnen wilde ik niet meer terug. Naast mijn fulltime baan kon ik het programma op mijn eigen momenten volgen. Ik voelde al snel vooruitgang. Je voelt je vrijer, energieker en ervaart zoveel meer zelfliefde!

Of je nou ondernemer bent of zoals ik jong volwassen en zoekend in je carrière , Sacha maakt geen onderscheid en zorgt ervoor dat het programma voor iedereen passend is.

Aan het eind van dit programma kan ik alleen maar zeggen dat ik meer wil. In een razendsnel tempo ontwikkelde ik wie ik nou echt was, leerde te manifesteren en het aller aller belangrijkste ik leerde te vertrouwen!

Ik wil nog zoveel meer bewustzijn creëren, manifesteren en de kennis die Sacha geeft toepassen in mijn leven. Lieve Sacha, ik heb jou en al jouw kennis als zo bijzonder ervaren. Dankjewel mooi mens!

Marije de Haas
Werkzaam in de zorg

‘’Sacha’s energie is uplifting en daardoor wil je zelf ook je frequentie omhoog hebben en aan de slag! Ik wist en voelde al een tijdje dat het anders moest in mijn leven en mijn werk maar in mijn eentje lukte het niet om dat voor elkaar te krijgen. Tijdens de wekelijkse meetings krijg je voldoende aandacht en de juiste tools om heel specifiek zelf aan de slag te gaan! Voor mij was bijvoorbeeld de human design masterclass echt een eye opener! Alle verschillende onderdelen bij elkaar hebben me enorm geholpen om nu echt te gaan vertrouwen op het proces en vanuit alignment verder te gaan! De andere deelnemers waren (en zijn nog steeds!) een enorme inspiratiebron en steun tijdens dit proces! Het was een intense en uitdagende reis, 2 maanden bezig met jezelf en je persoonlijke groei, de combinatie van persoonlijke groei en je business is echt een hele fijne combi om een keer te gaan verkennen!’’

Kiki Voortman
Studio K

‘’De alignment booster was een hele fijne reis om me dichter naar mezelf te brengen in m’n ondernemerschap. Mijn doel voor 2022 was meer vertrouwen hebben in dat de juiste dingen op m’n pad komen. Ik had direct een goed gevoel bij Sacha, dus besloot (ondanks dat ik het spannend vond dit in mezelf te investeren) om het te doen. Een hele goede keuze! Het heeft me meer in mezelf laten vertrouwen, ik heb dingen die me niet meer dienen losgelaten en heb zelfs binnen de groep een nieuw product getest. Het is heel fijn om ook als groep elkaar te supporten en van elkaar te leren. Sacha geeft mooie spiegels en denkt graag met je mee.’’

Erlinde Weller
Energetisch Coach

De vraag aan jou is…

Ben jij klaar voor een explosieve spirituele groei?

Wat zou jij ervoor over hebben om 100% te vertrouwen op je intuïtie?

Wat zou er dan voor jou veranderen? Welke stap heb jij dan gemaakt?

Dan is de Alignment Booster echt op jouw lijf geschreven!

In 2 maanden begeleid ik jou naar innerlijk en spirituele groei & die sterke verbinding met jezelf zodat je met vertrouwen kan leven vanuit je intuïtie. Ik ga alles met jou delen!

Dit is wat je krijgt:

Alignment Booster 5 September 2022

 • 3 mega-krachtige online groepshypnoses waarin we gaan loslaten & activaties worden ingezet
 • Je neemt deel aan een besloten community in Huddle met gelijkgestemde souls waar je in veiligheid jouw ervaring kunt delen
 • Ik kom wekelijks live voor de mindset boosters & deel ik opdrachten of oefeningen
 • We gaan aan de slag met je Money-mindset
 • Een masterclass Human Design waar jij je eigen blauwdruk ontdekt; echt een herkenningsfeestje!
 • Masterclasses van oa Marilyn Bartman over geld, en Janine (De Intuitief Stylist) over Manifesteren met je kleren!
 • Cacao ceremonie met Corona Meerman
 • 2 x een live Q&A; waarin je alles mag vragen over spiritualiteit, groei, hypnose etc.
 • Ontdek hoe je leert te luisteren naar je intuïtie en beslissingen neemt vanuit je onderbuik gevoel, zodat jij kan manifesteren wat jij wil: zakelijk & privé.

Jouw investering voor het Alignment booster online traject is €555,- EXCL. btw. In 2 termijnen betalen is ook mogelijk. ( €671,55,- incl btw, als ondernemer krijg je de btw terug)

Aanmelden kan al! Hieronder. Heb je vragen stuur mij een DM.

VIP Alignment Booster 5 September 2022

Ben je bereid om echt ‘all the way’ te gaan en wil je nog meer loslaten of die diepere verbinding met jezelf aan te gaan? Ga dan voor het VIP traject met alles vanuit het Alignment Booster programma PLUS twee extra 1 op 1 sessies:

 • 1 op 1 live hypnose sessie van 1,5 uur in Oegstgeest om specifiek in te gaan op jouw verhaal, verleden en/of trauma
 • 1 op 1 coaching call van 1 uur om je op het juiste pad te helpen, de juiste spiegel voor te houden en je persoonlijke handvatten te geven om echt vanuit alignment te leven

Jouw investering voor het VIP Alignment Booster traject is €888,- EXCL. btw. In 2 termijnen betalen is ook mogelijk. (€1074,48,- incl btw, als ondernemer krijg je de btw terug!)

(let op: ik heb voor het VIP programma maar 4 plekken beschikbaar. Dus heb je hier interesse in; meld je dan snel aan voor de volgende groep.)

Aanmelden kan al! Hieronder. Heb je vragen stuur mij een DM.

Deze ladies waren jou voor en volgde het Alignment Booster programma

“Als je eens flink door elkaar geschud wilt worden moet je bij Sacha zijn!

Het Alignment Booster programma is echt fantastisch, vooral de human design is super herkenbaar en tof! Verder ging ik aan op het stukje geld, ik vond het lastig om geld te ontvangen. En met een super krachtige 1:1 sessie ben ik erachter gekomen waar die blokkade vandaan kwam. Wat maakt dat ik het nu steeds makkelijker vind om geld te ontvangen!

Ook heeft Sacha mij naast het programma flink uitgedaagd. Ik ben sinds Maart gestart als Paardencoach en ik kon in April al mijn baan in loondienst opzeggen, omdat ik voldoende klanten had. Echt super spannend, en ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan! Sacha heeft mij in die fase heel goed begeleid en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Dus de waarde van het programma is voor mij van onschatbare waarde geweest!

Bedankt lieve Sacha”

Elles Smit
Systemisch Paardencoach

“Wow, soms kan ik niet geloven wat voor transformatie ik de afgelopen maanden heb mogen doormaken. Ik ben thuis gekomen in een mooiere versie van mezelf en er komen prachtige dingen op mijn pad.

Sacha kan je doorgronden en stelt zich open om jou naar ongekende hoogten te brengen. Dit alles door te luisteren, tot de kern te komen en jou in verbinding te zetten van body, mind & soul, jouw unieke zijn. Daarnaast stimuleert zij je om je hart te volgen, te reflecteren en vertrouwen te hebben. Niet alleen door in alignment te komen, maar ook als praktisch jobcoach.

Ik kwam bij Sacha, omdat ik voelde dat het mijn tijd was om te shinen als persoon. Het jaar van de tijger en de drang om meer te genieten ipv moeten. Hieruit is het ondenkbare, een eigen onderneming gegroeid.

Hypnose leek mij eng, maar dat was het helemaal niet.

In mijn 1:1 sessie heb ik het verleden aan gekeken en besloten negatieve energie en overtuigingen los te laten. Ik heb prachtige gidsen om mij heen, die mij mogen laten zien wat mijn pad is en waar ik wat beter mag voelen of het bij mij past.

Ontzettend dankbaar voor alles wat Sacha mij heeft gebracht in de VIP Alignment Booster programma. Met als toevoeging van masterclasses en de groep gelijkgestemden is het van onschatbare waarde. Een dikke aanrader, ook als je gewoon prima bent met jezelf en je baan.”

Sylvia de Coninck
Baby en kinder EHBO

“De Alignment Booster heeft mij een inspirerende 8 weken opgeleverd, waarin ik veel waardevolle tools heb gekregen om meer en meer met mezelf in verbinding te komen en vandaaruit mijn bedrijf te bouwen.

Vol vertrouwen en energie!

De fijne leeromgeving met gelijkgestemde vrouwen en Sacha als overkoepelende inspirator maakte het een fijne ervaring / community waar ik me op mijn gemak en in verbinding voelde om mijn vragen te stellen en mijn obstakels te delen. Ik heb veel over mezelf geleerd en begrijp nu wat ik kan doen om in alignment te zijn.

Ik ben twijfels, angsten en blokkades onder ogen gekomen. En besef ik me dat het me niet dient om van daaruit te werken aan mijn bedrijf.

Er is een knop om gegaan, mijn onzekerheid heeft plaats gemaakt voor (zelf)vertrouwen. Ik zit nu veel meer in een flow en voel me sterk en bruis van de ideeën en energie!

Zichtbaarheid is geen issue meer voor me, ik deel content en voel me er goed bij. Ik trek steeds meer volgers aan en er heeft zich een eerste klant aangediend!!!

Wat heerlijk om vanuit deze frequentie te werken!”

Irene van Egmond
Healing Inner Peace- Holistisch Coach

Na dit traject:

 • Neem je met vertrouwen beslissingen vanuit je intuïtie
 • Durf je letterlijk je ruimte in te nemen en te gaan staan voor wie je bent.
 • Je pakt je podium, zodat je direct meer zichtbaar bent
 • Heb je jezelf nog beter leren kennen door je persoonlijke blauwdruk (Human Design)
 • Heb je die vervelende blokkades en overtuigingen losgelaten!
 • Heb je vertrouwen in het Universum en weet je hoe je jouw pad moet bewandelen.
 • Ben je je gaan verdiepen in de manier waarop je intuïtie met jouw communiceert
 • Ben je bewust dat je hier bent met een zielscontract en kijk je met liefde naar je lessen
 • Kan jij makkelijker situaties bekijken vanuit liefde ipv angst

En dit alles zorgt voor veel meer energie, flow in jouw leven met als logisch gevolg: een sterkere verbinding met je intuïtie dus ook een sterkere verbinding met jezelf.

Ben jij klaar om in je grootsheid te stappen en mee te gaan op deze bijzondere spirituele reis?

Veelgestelde vragen

Ik twijfel over het online gedeelte

Tijdens de groepssessies behandel ik thema’s die ik bij 99% van mijn klanten voorbij heb zien komen, zoals: money mindset, vertrouwen voelen in jezelf, loslaten van oude (familie) patronen, in de nieuwe versie van jou stappen … Heb jij een specifiek thema of wil je dieper? Dan raad ik je aan om de upgrade naar het VIP traject te doen zodat je tevens een 1 op 1 hypnosesessie en een 1 op 1 coaching sessie krijgt.

Ik ben bang dat ik mijn aandacht verlies tijdens deze 2 maanden.

Elke week ben ik live aanwezig is de groep met een videoboodschap, en beantwoord ik alle vragen die langs komen in de besloten groep. Er komen opdrachten langs om je bewustwording aan te zetten. Daarnaast staan er ook 2 waardevolle q&a’s op de planning

Wat is de meerwaarde van het VIP Alignment Booster programma?

Nog meer waarde door de 1 op 1 hypnose sessie en coachings call om in te tunen op specifieke (bewuste en onbewuste) blokkades die jouw succes belemmeren. Zodat je echt alles los kan laten en je helemaal in verbinding komt met wie jij mag zijn om next level te gaan!

Wat als ik niet bij de online groepshypnose of masterclasses aanwezig kan zijn? 

Alle groepssessies worden opgenomen en krijg je een replay van, zodat je deze kunt bekijken wanneer jou het uitkomt. Ook kan je een hypnose dus nog een keer doen als je daar behoefte aan hebt.

Mag ik het in delen betalen?

Ja je mag het ook in 2 termijnen betalen.

Deze ondernemers volgde het VIP Alignment Booster programma en gingen daarna moeitelozer en sneller next level met hun business

Ik zat al middenin een proces, zowel in mijn persoonlijke ontwikkeling als in de ontwikkeling van mijn bedrijf. Ik was op beide vlakken een beetje zoekende. Ik had last van persoonlijke blokkades die ook veel effect hadden op de manier waarop ik mijn bedrijf in de markt aan het zetten was. Ik wilde hier graag aan werken om een doorbraak voor mijzelf te creëren. Om eerlijk te zijn had ik wel een beetje mijn twijfels over het grote online component van dit traject. Maar die twijfels waren niet nodig. Het was juist heel persoonlijk.

Sacha heeft veel kennis, is gedreven en gunt iedereen zijn/haar proces. Ze heeft mij op  een hele liefdevolle manier begeleid in een voor mij heel persoonlijk en soms ook pijnlijk traject. Met als gevolg dat ik nu onderneem vanuit wie ik echt ben. Ik laat mijzelf letterlijk zien en kan echt staan voor waar ik in geloof. Ik ben niet meer bang om dingen op mijn manier te doen. Ik ben nu gewoon aan het ‘doen’ in plaats van heel hard nadenken over waarom dingen allemaal niet zouden kunnen.

Eva Raat
Working on You

Na goede verhalen van collega’s op mijn werkplek in Noordwijk werd ik heel nieuwsgierig naar de werkwijze en hypnose sessies van Sacha. Ik ben een van die ondernemers die kampt met Social Media angst – blijkbaar zat daar een blokkade. Zowel privé als zakelijk had ik nog een aantal ‘struggles’ waar ik graag aan wilde werken. 

Sacha benaderde mij op het juiste moment met haar Alignment Booster traject. Vol vertrouwen heb ik ‘ja’ gezegd. De Human design workshop en de opdrachten die ze wekelijks gaf vond ik echte ‘eye openers’! Daarnaast was ik zeer onder de indruk van de 1 op 1 hypnose. Ze stelde de juiste vragen en raakte de kern. Ik heb Sacha zelf als heel ‘puur’ ervaren, ze geeft goede adviezen en feedback zonder een oordeel. M’n grootste belemmeringen zijn nu opgelost. Sacha heeft mij geleerd om meer op mezelf te vertrouwen en op het universum. Ik heb het traject ervaren als erg waardevol en kijk er met veel plezier op terug!

Marjanne
Vital Water