Full Potential Retreat

Pak deze 2 dagen uit je rat race om los te laten en om zo in je grootsheid te gaan staan.

21 & 22 Maart, Katwijk aan Zee

Dit is geen sit back en relax retreat: we gaan de grens opzoeken van weerstand maw van je comfort zone! Zodat jij vrij komt van alle ballast om zo is te voelen hoe het is om in je GROOTSHEID te staan.

Er wordt veel van jou verwacht als leider. Op je werk voel de druk om altijd maar het juiste voorbeeld te geven, sterk te zijn of aanwezig te zijn om je team en het bedrijf in goede banen te leiden. Een team je je moet dragen, verantwoordelijk voor hoge omzetten. Maar je hebt ook nog een gezin; partner & kinderen, die het leuk zouden vinden als je thuis bent (of echt thuis bent en niet allen fysiek ;)).

Maar wanneer is het tijd voor jouw groei? En kan dat wel naast al die rollen die je hebt te vervullen op een dag?

Wist je dat je brein hier is om je veilig te houden? Je brein filtert beelden, geluid en gedachten op veiligheid; die veilige keuze. Zodat jij ziet, hoort of denkt: ‘zie je wel, ik moet het niet doen’. En je brein is maakt keuzes op basis van het verleden (wat er al is meegemaakt). Maar wil je een besluit maken die buiten je comfort zone ligt, dan heb je de programmering van je brein aan te gaan. En heeft je brein beslissingen te nemen vanuit de toekomst!

Stap 2 dagen uit die rat race! Tijdens dit Full Potential Retreat gaan we loslaten van die programmering, stappen in jouw grootsheid en je laten ervaren dat je gedachten ook het resultaat van jouw doelen en wensen kunnen beïnvloeden.

Je gaat namelijk een andere energie uitstralen! Are you ready for it?

Als partner, moeder en ondernemer weet ik als geen ander hoe ‘druk’ het leven soms kan zijn. Dus tijd om hier ‘bewust’ bij stil te staan is er niet.

Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in het (her) programmeren van je brein door middel van hypnose. De combinatie van bewustwording en deze tool is MAGISCH.

Toen ik mij niet meer liet leiden door mijn brein, mijn gedachten maar de regie terug te pakken en mijn brein opnieuw op te voeden heb ik enorme stappen gemaakt, zowel privé, als zakelijk met mijn bedrijf.

Als je de deep dive in jezelf hebt gemaakt in wie je bent, mag je dat ook gaan uitstralen. Mag je volledig in die identiteit stappen en het ownen.

Voor wie?

Dit Full Potential Retreat 2 daagse is een vast onderdeel van mijn Intuïtief Leiderschap programma. De gedreven leider die voelt dat er NU iets moet veranderen en dat er grote keuzes gemaakt mogen worden die wel eens life changing kunnen zijn.

Maar voel jij dat jij hier ECHT bij moet zijn, neem dan even contact op met mij.

Let wel: dit is geen sit back en relax retreat! We gaan de grens opzoeken van weerstand maw van je comfort zone! Zodat jij vrij komt van alle ballast om zo is te voelen hoe het is om in je GROOTSHEID te staan.

Wat gaan we doen?

DAG 1:

Wie ben jij vandaag? Vanuit welke rol/pet leef jij nu? Wat heb jij los te laten in die rol om echt in je VOLLE POTENTIEEL te stappen?

Op deze dag gaan we de weerstand opzoeken, op verschillende manieren. Wat vraag ik van jou? Overgave en bereid om die weerstand op te zoeken.

DAG 2:

We gaan je perspectief shiften. Je gaat hier leren kijken en beslissen vanuit de toekomstige JIJ!

Durf jij beslissingen te maken vanuit de versie van jou die je nog niet kent?

Je mag gaan stappen in je GROOTSHEID.

We gaan is voelen wat het doet met de andere deelnemers als ze die shift maken, hoe komen ze nu op jou over?

Waar en wanneer?

  • Donderdag 21 maart & Vrijdag 22 maart
  • Van 9:00 tot 15:30 uur
  • Katwijk strand

Zeelucht is de meest transformerende energie die je kan krijgen.

Deze 2 dagen zijn geheel verzorgd, incl. lunch en werkboek.
Wil je overnachten in Katwijk dan is dit voor eigen rekening (als ik je daarbij kan helpen, let me know). Dit is een onderdeel van mijn Intuïtief Leiderschap programma maar voel jij dat dit bij jou past en zou je er graag bij willen zijn, neem dan even contact met mij op.