Iets in jou voelt dat je nu op zoek mag naar de echte missie van je ziel. Waarom ben jij hier en wat heb je te brengen?

Je hebt het gevoel dat je voor iets groots staat, of een belangrijke stap of keuze… maar je voelt nog niet het vertrouwen.

Je bent klaar je zielsmissie te gaan ontdekken, of om echt uit de kast te komen met je spiritualiteit.

Daarvoor mag je de reis naar binnen maken, ontdekken wie je echt bent, om zo met vertrouwen de volgende stap te zetten.

Lieve ziel, 

Wat kunnen we onszelf in de weg zitten he? Die controle willen we behouden omdat we denken het ons veilig houdt. Maar is dat echt zo? Of is het schijnveiligheid omdat je niet anders weet en je dan een excuus hebt. 

Als we beginnen met ondernemen zetten we een stap naar het onbekende. Gaat het wel lukken en we beginnen met de basis: website, aanbod en een coach die ons kan helpen met het fundament. En dan heb je ‘alles staan’. De klanten komen binnen, je draait omzet, je hebt al wat vrijheid gecreëerd. En dan voel je.. is dit het?

Is dit echt wat je wilde doen? Ben je wel je eigen ding aan het doen of heb je je bedrijf opgezet op het fundament van iemand anders?

Daarnaast nemen we super veel overtuigingen, blokkades mee uit onze jeugd, van school, je ouders of een trauma. Maar ze kunnen ook komen uit een vorig leven. Heb je ook wel eens een talentenshow gezien op televisie; dat er een klein meisje op het podium komt en dan gaat zingen… met die prachtige rauwe soul stem. Waarschijnlijk is dit meisje een super sterke soul zangeres geweest in haar vorig leven. Dit is een voorbeeld dat wat ze uit het vorige leven heeft meegenomen haar dient: ze kan het nu super goed gebruiken. 

Maar we komen ook regelmatig tegen dat je dingen meeneemt, uit vorige levens, of je jeugd die je niet dienen. Waardoor je geen vertrouwen hebt, je nek niet uit durft te steken, je voelt dat er iets mis is met je geld mindset etc. 

In deze Soul & Overvloedsessie wil ik samen met jou in 45 min naar de kern; wat blokkeert er om nu de volgende stap te zetten en die geleerde trucjes los te laten om ECHT je eigen pad te volgen.

Het weten wat er blokkeert en waar het vandaan komt is de bewustwordingsfase.

Als ik jou vraag om het volgende in te vullen:

‘Als…. dan kan ik next leven en durf ik de echte ik te laten zien.’ 

Wat zou jij dan invullen op het stippellijntje?

Hoe zou het zijn als je kan en durft te ondernemen vanuit je zielsmissie, in alignment met een overvloed mindset. Helemaal in vertrouwen. Super toch?!

Vul dan snel de vragenlijst in, dan kan ik mij goed voorbereiden op ons gesprek.

‘Zo bijzonder hoe Sacha met een paar vragen tot de kern kan doordringen!’

‘Je was zo raak in je vragen, en kwam meteen uit bij mijn onderliggende belemmerende overtuiging. Alles resoneerde zo met wat je mij vertelde. Zeker ook toen je mijn Human Design erbij pakte. Bedankt!’

‘Sacha is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is warm, luistert en stelt de juiste vragen op de juiste manier. Na de soul & overvloed sessie bij haar kreeg ik het inzicht dat ik heel hard op zoek was naar een tool om dat wat ik te bieden heb concreet te kunnen maken voor de klant. Door hier zo naar op zoek te zijn verloor ik mijzelf een beetje en liep ik vast’