‘Leiderschap nemen vanuit je Intuïtie’

‘Leiderschap nemen vanuit je Intuïtie’

31 mei van 9-13 uur in Utrecht

Hanneke Megens en Sacha Bol hebben als coaches een paar dingen gemeen: ondernemers in hun kracht zetten door vol te vertrouwen op hun intuïtie is er daar 1 van. Beide op een hele andere manier maar met hetzelfde doel.  

Deze dag willen we jullie meenemen in een hele bijzondere leiderschapsdag.

Voel je dat je meer vanuit je hart leiderschap mag nemen?

Voel je dat je meer impact wil maken vanuit je intuïtie?

Voel je dat je voor iets groots staat met je bedrijf?

Je mag die verbinding met je intuïtie, je hart en je grootsheid weer gaan voelen. Energetisch mag de ‘ruis’ op de lijn opgeruimd worden om weer in tune te zijn. Sacha (@BijSacha) gaat je helpen, door middel van hypnose, om die verbinding met het Universum, je hart en je onderbuik weer in 1 lijn te zetten. Controle los! En in vertrouwen ervaren wat voor stap(pen) je nu mag gaan zetten.

Sacha werkt met ondernemers en leidinggevenden om door middel van Soul key hypnose sessies te reizen met je ziel om zo je zielsmissie, je essentie te ontdekken en daar vervolgens volledig in te mogen stappen. Hier mogen jullie iets van ervaren op deze prachtige dag. 

Dan heb je een half uur in stilte om je gedachten, emoties op te schrijven (vergeet dus niet een pen en een boekje/schrift/journal). Heb je daar geen zin in, heb je even een moment voor jezelf. 

Daarna zal Hanneke @avontuurvanheerlijkleven jullie meenemen om op een nog diepere laag intuïtief leiderschap te nemen over je leven en je business. Als je dat intuïtieve leiderschap pakt bereik je ongekend succes. En dan is ALLES waar je naar verlangt mogelijk. Én, én, én…. Wat een feest. Enorme impact maken, tijd voor jezelf, vaak op reis, genieten van je kids, you name it!

Hanneke is spiritueel leiderschapscoach en helpt vrouwelijke leiders & ondernemers om intuïtief leiderschap te nemen over hun leven, succes en business.

We zitten in de prachtige wijk Utrecht Wittevrouwen, direct naast het centrum. Dus loop daarna lekker de stad in voor een heerlijke lunch. 

Voel jij aan alles dat je dit moment mag pakken voor jezelf, of evt samen met je business partner? Schrijf je dan snel in. We hebben max 10 plekjes vrij, dus pak je kans!

Locatie:

Holos Huis – Hartzaal

Nachtegaalstraat 31, Utrecht

Hanneke Megens

  • Intuitie is haar superpower
  • Runt al tien jaar een succesvol bedrijf 
  • Alles is mogelijk. Én, én, én.
  • Mama van 3 kids, partner van Rik 

Sacha Bol

  • Voor mijn switch naar hypnose coach heb ik in de gesloten jeugdzorg gewerkt & daarna als accountmanager voor een grote corporate.
  • Werkt het liefst met ondernemers/ leidinggevende die mega stappen durven te nemen uit je comfort zond, voorop willen lopen en anders durven te zijn
  • Overvloed en Alignment zijn haar kernwoorden
  • Gaat helemaal los op Crossfit twee keer in de week.
  • Loves the beach.
  • Mama van Yara (Juli ’21), partner van Chris

Leiderschap nemen vanuit je Intuïtie

Pak jij 1 van de laatste kaarten?

Schrijf je nu in voor de bizar lage prijs van 108 euro excl btw.