Unleash your Soul & Abundance Programma

Leef vanuit jouw zielsmissie en ervaar overvloed op alle fronten

Unleash Your Soul & Abundance is een 1-op-1 coaching traject voor jou als je dieper in zichzelf wil duiken, lichter in de volgende fase in je leven wil stappen en echt in je zielsmissie wil leven, vanuit overvloed (op alle fronten!). Door middel van Soul Key hypnose, human design, check-ins & deep dive opdrachten laat je alle blokkades en angsten die je niet langer dienen los. Zodat je nog bewuster bent van je energetische kracht en die meer kan inzetten in je leven. Je gaat een nog diepere verbinding maken met je intuïtie en essentie.

We gaan verdiepen en contact maken met je zielsmissie door de rode draad van je ziel te ontdekken. We reizen naar je vorige levens, die sluiten we op een juiste manier af zodat je oude patronen, angsten en trauma’s voor altijd los laat. Nu weet jij te allen tijde wat je hier komt brengen en dat op jouw unieke manier in de wereld kunt zetten. Wil jij impact maken vanuit je essentie; wie je écht bent?

Plan dan hieronder onze kennismaking. 

Ben jij dit?

 • Je voelt aan alles dat er meer in zit, dat je veel groter mag denken maar durft nog niet helemaal in je essentie te stappen
 • Je weet dat je hier bent om voorop te lopen maar durft nog niet die leiders rol te ownen
 • Je bent succesvol maar je haalt er nog geen voldoening uit
 • De resultaten zijn er maar je werkt je een slag in de rondte en er is geen balans met privé
 • Je hebt strategisch alles op orde maar je wil nu het energetische stuk erbij brengen in je bedrijf
 • Je merkt dat er maar weinig mensen om je heen zijn die jou kunnen spiegelen

En ben jij klaar voor:

 • De nodige spiegels, confrontaties met jezelf om die volgende stap naar de echte jij te zetten
 • De energetische shift in je lichaam en systeem (dus ook je bedrijf!)
 • Een mega gedreven, duidelijke maar liefdevolle coach als ik?

Limiteer jezelf niet langer en ga voor overvloed op alle vlakken

Ik geloof dat je voor duurzaam zakelijk succes niets hoeft in te leveren. Sterker nog: alleen vanuit de juiste balans tussen werk en privé en met voldoende aandacht voor jouw transformatie; fysieke, mentale en spirituele gezondheid, kun je écht de omzet halen en de impact maken die je wilt maken.

Succes is overvloed op ALLE fronten in je leven. Met als basis een sterk contact met je eigen ziel en je essentie. Zodat je volledig ervaart wie je bent, wat je hier komt brengen en dat op jouw unieke manier in de wereld kunt zetten.

Deze ondernemers gingen je voor & gaan nu in overvloed next level met hun business

“Ik kwam Sacha online via via tegen en wist meteen dat ik hier iets mee moest doen. Mensen komen namelijk met een reden op je pad. De sessies met Sacha hebben mij gebracht waar ik nu vandaag sta. Precies waar ik wil en hoor te zijn: ik OWN nu echt mijn rol in mijn bedrijf. De hypnose sessies voelden voor mij meer als een fijne meditatie waarbij ik mijn fantasie en Sacha haar stem mocht volgen en delen. Waar mooie inzichten en bewustwording uit voorkwamen die mij hielpen nieuwe keuzes te maken in mijn leven en in mijn business.

Het resultaat: Ik sta nu sterker in mijn schoenen. Ik heb meer duidelijkheid over wat ik wil en hoor te doen. Ik voel mij rustiger en krachtiger. Ik durf beter voor mezelf op te komen, voor mezelf te zorgen en te begrenzen. Ik bepaal wie ik energetische toelaat (zowel privé als zakelijk) en ik bepaal wanneer ik mensen mag loslaten. Ik en mijn business hebben zich gigantisch ontwikkeld. Mijn bedrijf is letterlijk ontploft doordat ik dit stuk energetische werk heb gedaan.

Ik voel mij vandaag na de laatste sessie gigantisch trots en ben Sacha eeuwig dankbaar voor de mooie inzichten die ik door haar uit mezelf naar boven heb gekregen. Twijfel je.. doe die investering in jezelf en vertrouw erop dat die dubbel en dwars terugkomt. je moet er zelf voor durven te gaan! Het was een cadeautje om met haar te werken!”

Linda Zwanenburg
Linda’s Resources

“Ik heb bij Sacha het 1-op-1 traject gevolgd en wat een bijzondere ervaring was dit. We zijn net klaar met het traject en kan niet anders zeggen dan dit echt een aanrader is als je naar het volgende niveau wilt met je business. 

Ik kan het nog steeds niet helemaal goed onder woorden brengen wat er is gebeurd in de afgelopen maanden. Tijdens de sessies dacht ik dat ik volledig controle moest loslaten voor de meeste impact. Dat blijkt voor mij toch lastiger dan ik dacht. Gelukkig maakt dit niets uit voor het resultaat want onbewust gebeurd er ontzettend veel. Al direct na de eerste sessie voelde ik een enorme rust, helderheid en daadkracht. Voor mij was balans tussen gezin en bedrijf een belangrijk punt. Na de eerste sessie was deze blokkade al weg en kon ik vanuit rust en zonder frustratie doorbouwen.

Nu na het traject groei ik mega hard met mijn bedrijf, heb ik nog helderder waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan doen en voel ik een enorme rust tijdens het hele proces.

Dankjewel Sacha voor deze mooie reis!”

Mike van Ham
Marketing & Business coach

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Je bent nu 100% klaar om dit transformatie proces aan te gaan. We gaan 1-op-1 aan de slag om jouw zielsmissie helder te hebben, je verhaal te herschrijven en volledig in overgave & vertrouwen je zielsmissie te leven.

3 maanden Unleash your Soul

~2x Soul key hypnose sessies in Oegstgeest

masterclass human design om nog dieper in je blauwdruk te kunnen zakken 

~ om de 3 weken een coach call via zoom van 30 min (dat is 2 uur coaching)

Deep dive opdrachten om echt in die bewustwording te zakken

Jouw investering voor deze mega transformatie is €2400 excl btw. In termijnen betalen is ook mogelijk.

Twijfel je nog? Plan nu een kennismaking in (onderaan de pagina)!

6 maanden Unleash your Soul & Abundance

Ben je echt bereid om ‘all the way’ te gaan en echt de reis naar je zielsmissie te zetten, in je essentie te gaan staan en volledig vanuit overvloed te leven? Ga dan voor de 6 maanden; de transformatie zal nog magischer zijn.

~ 2 x Soul key en 1x Soul key deep dive hypnose sessies in Oegstgeest

1:1 live dag met mij van 9:30 tot 15 uur. We starten met een hypnose in Oegstgeest. Vervolgens gaan we lunchen op het strand. Die middag gaan op het strand verder voelen wat er gedaan mag worden; strategisch of energetisch

masterclass human design om nog dieper in je blauwdruk te kunnen zakken 

~ om de 3 weken een coach call via zoom van 30 min (dat is 4.5 uur coaching)

Deep dive opdrachten om echt in die bewustwording te zakken

Jouw investering voor deze mega transformatie is €4800 excl btw. In termijnen betalen is ook mogelijk.

Twijfel je nog? Plan nu een kennismaking in (onderaan de pagina)!

 • Soul Key – in de eerste Soul Key sessie gaan we naar je vorige levens. Durf je niet zichtbaar te zijn, je kop boven het maaiveld uit te steken? Wellicht heb jij in een vorig leven een ervaring hiermee gehad en ben je daarvoor gestraft (op de brandstapel gegooid bijvoorbeeld). Jouw ziel heeft littekens opgelopen in de verschillende levens. Aardse levens of levens in andere dimensies. Deze kunnen we opzoeken, loslaten wat er in dat leven losgelaten mag worden en meenemen wat jij nu in dit leven mag gebruiken. We gaan ook je zielengroep ontmoeten (je soul origin voor de Starseeds onder ons), een gesprek aan met je gid(sen) en gaan we naar de Raad; die kan je alle vragen stellen die je hebt.
 • Soul Key deep dive – deze sessie is AMAZING, al zeg ik het zelf. We gaan echt op zielsniveau kijken of je nog ziels-contracten hebt afgesloten met andere zielen (en evt ontbinden). We gaan vaardigheden ophalen in vorige levens, ‘downloads’ binnen halen die jij nu kan gebruiken, of zelfs andere dimensies bezoeken. Last but nog least; we gaan IN de essentie stappen. (Niet wat jij met je hoofd wil bezoeken: maar allemaal met Soul Allowance en Soul Approval)

Ook deze prachtige zielen gingen je voor…

“Lieve Sacha,

Toen ik 3 maanden geleden bij je kwam zat ik op slot. Zoekende naar wie ik was als eigen ondernemer, hoe ik mijn aanbod mocht neerzetten en me afvragende of ik wel mijn geld zou kunnen verdienen als ik als zzp’er aan de gang zou gaan met mijn droombedrijf.

Tijdens de reis die ik met en dankzij jou heb kunnen maken, heb ik enorm veel mooie inzichten gekregen. Ik begrijp nu heel goed waarom ik hier ben en dat ik mijn podium mag pakken. Ik voel me gesterkt door alles wat ik heb mogen ervaren en zien tijdens de sessies. Voel me nog sterker omdat ik afscheid heb kunnen nemen van bepaalde conditionering die mij absoluut niet helpen.

Lieve Sacha, dank je wel voor deze mooie reis, je eerlijkheid, je openheid, de kans om dit traject te doorlopen. Voor de steun en concrete tips die mij enorm gaan helpen bij mijn verdere pad!”

Janine
De Intuïtief Stylist

“De sessies hebben mij heel veel gebracht:

inzichten, zachtheid, zachtheid naar mijzelf, nog meer durven vertrouwen op mijn intuïtie/mijn onderbewuste.. door hier in stilte naar te luisteren. Verbinding met mijzelf, mijn onderbewuste omdat

ik al heel veel kennis in mij heb en hier op mag vertrouwen en mag uitdragen. Ik ben hier niet voor niks op aarde. Ik ben hier met een reden!

In de sessies heb ik kennis mogen maken met mijn zielengroep, mijn gidsen en engelen.

Het werd me helder welke zielencontracten ik in dit leven heb afgesloten en waarom. Verder heb ik waardevolle downloads mogen ontvangen en zoveel meer wat helder is geworden.

Heel helder weet ik nu: dat ik mag zijn! Dat ik mij zo vrij als een vogel mag voelen. Ik ben heel dankbaar voor dit proces, voor deze inzichten en de liefde en zachtheid wat ik mij hiermee heb gegeven.

Sacha heeft mij in zachtheid en rust hierdoor begeleid. Ze was er echt! Ze zag mij en voelde heel goed aan in het moment. Dank je Sacha voor wie jij bent! Voor jou mooie missie hier op aarde.”

Nikki
Sparkle Byou

Aan het einde van het traject

 • De sleutel naar je intuïtie heb je gevonden en bent helemaal in je essentie gestapt. Hierdoor durf je heldere en vertrouwde beslissingen te nemen van binnenuit.
 • Je voelt je vrij om te leven vanuit wie je écht bent; je ziel. Je ervaart een diep vertrouwen in jezelf en in de waarde die jij je klanten biedt.
 • Je hebt de blokkades in je money mindset opgelost. Hierdoor ben je in staat om meer aligned geld te verdienen en aan te trekken.
 • Het is vele malen eenvoudiger voor je om je een gezonde balans te hanteren tussen werk en privé. Jij kiest met gemak voor overvloed op alle fronten. Je bedrijf groeit én tegelijkertijd heb jij meer dan genoeg tijd voor je hobby’s, je gezondheid en de mensen van wie je houdt.
 • Heb je ook de blokkades uit vorige levens losgelaten, en ben je vrij om dit leven echt alles te geven zonder rem. Daarnaast heb je door het zien van meerdere levens de rode draad kunnen ontdekken wie jij bent en mag zijn.
 • Begrijp je je blauwdruk (human design) en snap jij waarom soms dingen anders zijn voor jou. Of je nu je leven anders mag inrichten om zo beter volgens je blauwdruk te gaan leven zodat je meer gaat stromen en vanuit flow mag leven.
 • Je hebt je verhaal naar buiten herschreven; niet meer vanuit de oude jij, maar nu gericht op de nieuwe versie van jezelf.

In dit filmpje delen eerdere deelnemers hun ervaring met mij en het Unleash your Soul & Abundance programma!

Praktische informatie

De investering voor deze mega transformatie in het Unleash your Soul & Abundance programma in 6 maanden bedraagt slechts € 4800,- exclusief BTW (betalen in termijnen is mogelijk)

Voel jij aan alles dat jij die lichtwerker bent, maar dat er nog van alles duidelijk mag worden & geactiveerd worden.. The time is NOW. Er zitten heel veel mensen op je te wachten. Het zeg altijd: het is jouw plicht om in je zielsmissie te gaan stappen!

Plan nu onze kennismaking.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Je bent nu 100% klaar om dit transformatie proces aan te gaan. We gaan 1-op-1 aan de slag om jouw zielsmissie helder te hebben, je verhaal te herschrijven en volledig in overgave & vertrouwen je zielsmissie te leven.

3 maanden Unleash your Soul

~2x Soul key hypnose sessies in Oegstgeest

masterclass human design om nog dieper in je blauwdruk te kunnen zakken 

~ om de 3 weken een Check-in via zoom van 30 min

Deep dive opdrachten om echt in die bewustwording te zakken

Jouw investering voor deze mega transformatie is € 2400 excl btw. In termijnen betalen is ook mogelijk.

Twijfel je nog? Plan nu een kennismaking in (onderaan de pagina)!

6 maanden Unleash your Soul & Abundance

Ben je echt bereid om ‘all the way’ te gaan en echt de reis naar je zielsmissie te zetten, in je essentie te gaan staan en volledig vanuit overvloed te leven? Ga dan voor de 6 maanden; de transformatie zal nog magischer zijn.

~ 2 x Soul key en 1x Soul key deep dive hypnose sessies in Oegstgeest

1:1 live dag met mij van 9:30 tot 15 uur. We starten met een hypnose in Oegstgeest. Vervolgens gaan we lunchen op het strand. Die middag gaan op het strand verder voelen wat er gedaan mag worden; strategisch of energetisch

masterclass human design om nog dieper in je blauwdruk te kunnen zakken 

~ om de 3 weken een Check-in via zoom van 30 min

Deep dive opdrachten om echt in die bewustwording te zakken

Jouw investering voor deze mega transformatie is € 4800 excl btw. In termijnen betalen is ook mogelijk.

Twijfel je nog? Plan nu een kennismaking in (onderaan de pagina)!