Unlock your Soul Signature

Ontdek je Zielsmissie en Activeer je Hoogste Potentieel

Unlock your Soul Signature is het ultieme 1:1 programma dat je zal begeleiden op een diepgaande reis naar zelfontdekking, transformatie en het onthullen van jouw unieke Soul Signature. Stap in het avontuur van Soul Key Hypnose en ontdek wie jij werkelijk bent als ziel, wat de rode draad van je ziel is en waarom je hier op aarde bent. Want als jij ECHT vanuit je Soul Signature gaat leven dan ervaar jij veel meer rust en vertrouwen. Ga jij vanuit jouw energie mensen aantrekken die bij jou willen zijn en instant die connectie gaan voelen (waardoor je ze niet meer hoeft ‘over te halen’ met een sales gesprek).

We gaan je unieke gift ontgrendelen, zodat je je nog bewuster bent van je energetische kracht en die je meer kan inzetten in je leven. Door meer vanuit je unieke gift te werken kost het je minder energie en zie jij je werk niet meer als ‘werk’ maar meer een diep verlangen wat je wil delen met de rest van de wereld.

Verbinding maken met je intuïtie en essentie.

Je gaat een nog diepere verbinding maken met je intuïtie en essentie. Zo hoef je keuzes niet meer vanuit je hoofd (je bewuste- die je in je comfortzone wil houden) te maken maar het juiste antwoord meteen als een HELL YESS voelt in je lichaam. Als je meer vanuit je essentie gaat leven voel je veel meer vertrouwen dat de juiste dingen op je pad gaan komen en de juiste mensen die je daarbij gaan helpen.

Sinds ik 100% mijn intuïtie ben gaan volgen is ALLES veranderd! Ik voelde dat ik op crossfit moest gaan. Drie maanden later kwam ik daar Chris tegen, mijn grote liefde en inmiddels de vader van onze twee prachtige kinderen Yara en Lynn. Ik zei JA tegen een businesscoach op gevoel; haar traject heeft mij bij haar man gebracht waar ik alle basis opleidingen voor hypnose heb gedaan. Zo kan ik nog wel even door gaan.

Wat is Soul Key Hypnose?

Soul Key Hypnose is een krachtige en transformerende methode die je in staat stelt om contact te maken met je diepste zelf, jou als ziel (en niet meer de ‘human being’ in dit leven). Door middel van diepgaande hypnosesessies duiken we in de diepten van je ziel om de essentie van wie je bent te onthullen. We gaan op zoek naar jouw unieke Soul Signature – de unieke combinatie van gaven, talenten en doelen die jouw ziel heeft gekozen voor dit leven.

We reizen naar je vorige levens, die sluiten we op een juiste manier af zodat je oude patronen, angsten en trauma’s voor altijd los laat. We gaan je zielengroep ontmoeten; wat is jullie collectieve missie?

Zodat jij te allen tijde WEET wat je hier komt brengen en dat op jouw unieke manier in de wereld kunt zetten. Wil jij impact maken vanuit je essentie; wie je écht bent? Het leven gaat ontvouwen dat voor jou de bedoeling is.

Ben jij dit?

 • Je bent die ondernemende expert die met mensen werkt; je hebt een enorme drive en voelt dat je echt van betekenis mag zijn.
 • Je wil nog dieper zakken in jouw unieke kracht en energetisch de mensen aantrekken die dit kunnen ontvangen (en bereid zijn het werk te doen).
 • Je voelt dat je klaar bent voor die energetische upgrade in jou en je business en om jouw hoogste potentie te unlocken.
 • Je weet dat je hier bent om voorop te lopen maar durft nog niet die leiders rol te ownen.
 • Je bent op een punt aangekomen dat het loopt maar dat je nu wil werken vanuit je eigen manier en op een nieuw niveau; met nog meer ease en lichtheid. Het is tijd voor meer klanten, vervulling en omzet.  
 • Jij weet dat je hier bent om echt impact te maken & met een bijzondere missie hier bent. Dat vereist ook de bijbehorende taal, ownership en tarieven.

En ben jij klaar voor:

 • De nodige spiegels, confrontaties met jezelf om die volgende stap naar de echte jij te zetten
 • De energetische shift in je lichaam en systeem (dus ook je bedrijf!)
 • Een mega gedreven, duidelijke maar liefdevolle coach als ik?

Met je juiste sleutel kunnen we die unieke krachten unlocken!

Ik geloof dat iedereen naar aarde komt met unieke krachten en een unieke missie. 

Al deze krachten zitten al in ons zodra we geboren worden, ze vormen onze zielsmissie.
Het is de bedoeling in het leven dat we deze krachten vinden in onszelf. 

Met de juiste sleutel kunnen we deze unieke krachten unlocken, ze gebruiken en er mee werken. Want met jouw kracht kun je anderen helpen.

Ik geloof dat we hier op aarde iets te brengen hebben en iets te leren. Het oplossen van een les unlockt steeds weer een volgend niveau in jezelf. 

Door jouw leven heen worden er obstakels op je pad gezet om jouw les te leren. 

Al jouw lessen en activaties helpen jou om 1) je les te leren en 2) om in je kracht te gaan staan. 

Deze ondernemers gingen je voor & gaan nu in overvloed next level met hun business

“Ik kwam Sacha online via via tegen en wist meteen dat ik hier iets mee moest doen. Mensen komen namelijk met een reden op je pad. De sessies met Sacha hebben mij gebracht waar ik nu vandaag sta. Precies waar ik wil en hoor te zijn: ik OWN nu echt mijn rol in mijn bedrijf. De hypnose sessies voelden voor mij meer als een fijne meditatie waarbij ik mijn fantasie en Sacha haar stem mocht volgen en delen. Waar mooie inzichten en bewustwording uit voorkwamen die mij hielpen nieuwe keuzes te maken in mijn leven en in mijn business.

Het resultaat: Ik sta nu sterker in mijn schoenen. Ik heb meer duidelijkheid over wat ik wil en hoor te doen. Ik voel mij rustiger en krachtiger. Ik durf beter voor mezelf op te komen, voor mezelf te zorgen en te begrenzen. Ik bepaal wie ik energetische toelaat (zowel privé als zakelijk) en ik bepaal wanneer ik mensen mag loslaten. Ik en mijn business hebben zich gigantisch ontwikkeld. Mijn bedrijf is letterlijk ontploft doordat ik dit stuk energetische werk heb gedaan.

Ik voel mij vandaag na de laatste sessie gigantisch trots en ben Sacha eeuwig dankbaar voor de mooie inzichten die ik door haar uit mezelf naar boven heb gekregen. Twijfel je.. doe die investering in jezelf en vertrouw erop dat die dubbel en dwars terugkomt. je moet er zelf voor durven te gaan! Het was een cadeautje om met haar te werken!”

Linda Zwanenburg
Linda’s Resources

“Ik heb bij Sacha het 1-op-1 traject gevolgd en wat een bijzondere ervaring was dit. We zijn net klaar met het traject en kan niet anders zeggen dan dit echt een aanrader is als je naar het volgende niveau wilt met je business. 

Ik kan het nog steeds niet helemaal goed onder woorden brengen wat er is gebeurd in de afgelopen maanden. Tijdens de sessies dacht ik dat ik volledig controle moest loslaten voor de meeste impact. Dat blijkt voor mij toch lastiger dan ik dacht. Gelukkig maakt dit niets uit voor het resultaat want onbewust gebeurd er ontzettend veel. Al direct na de eerste sessie voelde ik een enorme rust, helderheid en daadkracht. Voor mij was balans tussen gezin en bedrijf een belangrijk punt. Na de eerste sessie was deze blokkade al weg en kon ik vanuit rust en zonder frustratie doorbouwen.

Nu na het traject groei ik mega hard met mijn bedrijf, heb ik nog helderder waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan doen en voel ik een enorme rust tijdens het hele proces.

Dankjewel Sacha voor deze mooie reis!”

Mike van Ham
Marketing & Business coach

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Je bent nu 100% klaar om dit transformatie proces aan te gaan. We gaan 1-op-1 aan de slag om jouw zielsmissie helder te hebben, je verhaal te herschrijven en volledig in overgave & vertrouwen je zielsmissie te leven.

Unlock your Soul Signature 4 maanden 1-1

Ben je echt bereid om ‘all the way’ te gaan en echt de reis naar je zielsmissie te zetten, in je essentie te gaan staan en volledig vanuit overvloed te leven? Ga dan voor de 4 maanden; de transformatie zal nog magischer zijn.

~ 3 x Soul key sessies in Oegstgeest (in totaal 7 uur)

1:1 live dag met mij van 9:30 tot 15 uur. In te zetten aan het begin om samen tot de kern te komen wat je eruit wil halen OF aan het einde om al je lessen (uit de sessies) nog beter te integreren in leven/ je bedrijf. We doen dit met een hypnose in de praktijk, vervolgens met een lunch en coaching op het strand in Katwijk.

masterclass human design om nog dieper in je blauwdruk te kunnen zakken 

~ om de 3 weken een coach call via zoom van 30 min (dat is 4.5 uur coaching)

Dit is niet voor iedereen! Om zeker te weten dat jij hier klaar voor bent plan ik graag een kennismaking met je in.

Ook deze prachtige zielen gingen je voor…

“Lieve Sacha,

Toen ik 3 maanden geleden bij je kwam zat ik op slot. Zoekende naar wie ik was als eigen ondernemer, hoe ik mijn aanbod mocht neerzetten en me afvragende of ik wel mijn geld zou kunnen verdienen als ik als zzp’er aan de gang zou gaan met mijn droombedrijf.

Tijdens de reis die ik met en dankzij jou heb kunnen maken, heb ik enorm veel mooie inzichten gekregen. Ik begrijp nu heel goed waarom ik hier ben en dat ik mijn podium mag pakken. Ik voel me gesterkt door alles wat ik heb mogen ervaren en zien tijdens de sessies. Voel me nog sterker omdat ik afscheid heb kunnen nemen van bepaalde conditionering die mij absoluut niet helpen.

Lieve Sacha, dank je wel voor deze mooie reis, je eerlijkheid, je openheid, de kans om dit traject te doorlopen. Voor de steun en concrete tips die mij enorm gaan helpen bij mijn verdere pad!”

Janine
De Intuïtief Stylist

“De sessies hebben mij heel veel gebracht: inzichten, zachtheid, zachtheid naar mijzelf, nog meer durven vertrouwen op mijn intuïtie/mijn onderbewuste.. door hier in stilte naar te luisteren.

Verbinding met mijzelf, mijn onderbewuste omdat ik al heel veel kennis in mij heb en hier op mag vertrouwen en mag uitdragen. Ik ben hier niet voor niks op aarde. Ik ben hier met een reden!

In de sessies heb ik kennis mogen maken met mijn zielengroep, mijn gidsen en engelen.

Het werd me helder welke zielencontracten ik in dit leven heb afgesloten en waarom. Verder heb ik waardevolle downloads mogen ontvangen en zoveel meer wat helder is geworden.

Heel helder weet ik nu: dat ik mag zijn! Dat ik mij zo vrij als een vogel mag voelen. Ik ben heel dankbaar voor dit proces, voor deze inzichten en de liefde en zachtheid wat ik mij hiermee heb gegeven.

Sacha heeft mij in zachtheid en rust hierdoor begeleid. Ze was er echt! Ze zag mij en voelde heel goed aan in het moment. Dank je Sacha voor wie jij bent! Voor jou mooie missie hier op aarde.”

Nikki
Sparkle Byou

Aan het einde van het traject

 • Leef jij vanuit je Soul Signature; wat je veel meer rust en vertrouwen geeft dat het leven dat voor jou bedoelt is zich gaat ontvouwen.
 • De sleutel naar je intuïtie heb je gevonden en bent helemaal in jouw essentie gestapt. Hierdoor durf je heldere en vertrouwde beslissingen te nemen van binnenuit.
 • Je voelt je vrij om te leven vanuit wie je écht bent; je ziel. Je ervaart een diep vertrouwen in jezelf en in de waarde die jij je klanten biedt.
 • Je hebt de blokkades in je money mindset opgelost. Hierdoor ben je in staat om meer aligned geld te verdienen en aan te trekken.
 • Het is vele malen eenvoudiger voor je om je een gezonde balans te hanteren tussen werk en privé. Jij kiest met gemak voor overvloed op alle fronten. Je bedrijf groeit én tegelijkertijd heb jij meer dan genoeg tijd voor je hobby’s, je gezondheid en de mensen van wie je houdt.
 • Heb je ook de blokkades uit vorige levens losgelaten, en ben je vrij om dit leven echt alles te geven zonder rem. Daarnaast heb je door het zien van meerdere levens de rode draad kunnen ontdekken wie jij bent en mag zijn.
 • Begrijp je je blauwdruk (human design) en snap jij waarom soms dingen anders zijn voor jou. Of je nu je leven anders mag inrichten om zo beter volgens je blauwdruk te gaan leven zodat je meer gaat stromen en vanuit flow mag leven.
 • Je hebt je verhaal naar buiten herschreven; niet meer vanuit de oude jij, maar nu gericht op de nieuwe versie van jezelf. Namelijk de hoogst potentiële versie van jezelf.

In dit filmpje delen eerdere deelnemers hun ervaring met mij en het Unlock your Soul Signature programma!

Er ontvouwt zich het leven dat voor jou bedoeld is!

Laten we jouw unieke kracht NU unlocken, je bent het waard om echt vanuit je soul signature te gaan leven, next level te gaan op jouw voorwaarde EN echt in jouw hoogste potentie te stappen!

Het zeg altijd: het is jouw plicht om in je zielsmissie te gaan stappen. Voor jezelf om het mooiste leven te leven, maar ook voor de mensen die jij (moet)/mag raken!

(Staat er geen datum in mijn agenda die geschikt is? Neem dan even contact op via DM op email.)